Werken met Passie

Werken met Passie

July 27, 2021 0 By Jorg Heinrich

Ik maakte al een tijdje schoon in de avonduren op een kantorencomplex. Als ik zeg dat ik het leuk vond dan zou ik liegen, maar ik kon het geld goed gebruiken. Het had zo zijn voor en nadelen dat ik s avonds werkte. Ik kon altijd lekker doorgaan omdat er niemand was, dat was wel een voordeel, maar een groot nadeel was toch wel dat doordat er niemand was ik ook nooit eens een kletspraatje met iemand kon houden. Maar goed, ik denk dat ieder baantje zo zijn eigen voor en nadelen heeft.

Op een avond was ik bijna klaar met alles. Er was nog 1 kantoor die deze avond een extra goede beurt moest hebben en dan was ik klaar. Ik liep naar dat bewuste kantoor toe in de veronderstelling dat er niemand zou zijn. Ik schrok dan ook echt toen ik de deur opendeed en er toch iemand zat. Hij zat met zijn rug naar de deur toe en had dan ook niet door dat er iemand binnen was gekomen. Dat bleek wel toen ik hem opeens hoorde kreunen. Ik dacht eerst even dat hij zich niet goed voelde, ik was bijna van plan om naar hem toe te gaan toen ik hem weer hoorde kreunen en ik heb hem tussendoor horen zeggen; oh Pieta wat is dit lekker geil, ga door meid. Op dat moment had ik door dat hij een erotisch gesprek met iemand had. Ik durfde toen niet goed te laten merken dat ik er was, ik wilde niet dat hij wist dat ik had gehoord waarmee hij bezig was. Ik dacht even na en besloot toen opnieuw binnen te komen en dan extra veel lawaai te maken. Ik draaide me dus om, ging er eerst zachtjes uit, draaide me om en ging naar binnen terwijl ik de kar die ik altijd bij me had tegen de deur aan liet slaan.

De man draaide zich verschrikt om, hij had een kleur als een tomaat en ik zag dat hij zijn harde paal in zijn hand had. De telefoon had hij snel neergelegd. Ik was al een beetje opgewonden geworden van het idee dat hij zich af zat te trekken. Toen ik dan ook nog zijn harde paal uit zijn broek zag hangen voelde ik dat mijn kutje echt helemaal nat begon te worden. De man begon zich te verontschuldigen, ik zei dat het niets uitmaakte en vroeg of ik door kon gaan met schoonmaken. Op dat moment drong het tot de man door dat hij nog met een stijve zat. Hij werd nog roder en probeerde zijn stijve paal in zijn broek te krijgen wat natuurlijk niet lukte. Ik lachte even en zei tegen hem dat hij eerst wat kleiner moest worden, anders zou hij er nooit inpassen. Toen zag hij de lol er ook wel van in. Hij keek me ondeugend aan en zei je bent toch schoonmaakster hè? Ik beaamde dat, kan je hier ook wat mee denk je? Vroeg hij toen. Op dat moment kreeg ik een kleur en antwoordde dat me dat wel zou lukken. Hij vroeg of ik even bij hem wilde komen zitten, hij wilde me iets vragen.