Vakantie

Vakantie

April 27, 2021 0 By Jorg Heinrich

We waren dit jaar voor het eerst met een bungalowtent met vakantie. In de vakantie drinkt mijn man graag een pilsje en dan ook vaak teveel. Het nadeel voor mij is dan dat hij als een blok in slaap valt terwijl ik andere plannen heb. Ik had hier na een week genoeg van en begon mijn ogen open te houden wat er aan lekkere mannen op de camping rondliep. De meesten waren van die degelijke huismannetjes waar ik het niet mee aandurfde om ze uit te dagen.

Na 2 dagen had ik me er bij neergelegd dat ik dan mezelf maar vaker moest helpen, toen er naast ons een caravan kwam met 2 lekkere kerels. Ik had al snel door dat dit weer een teleurstelling was,het waren namelijk 2 homo’s. Die avond was ik echt bloedgeil. Ik had tussen de bagage een kleine vibrator verstopt en die haalde ik tevoorschijn. Mijn man lag alweer te snurken en ik ging naar de doucheruimtes om me op te frissen en mezelf te verwennen.

De heren doucheruimte grensde aan die van de dames. Ik begon me uit te kleden en dacht iets te horen in de ruimte naast me. Ik legde mijn oor tegen de muur en hoorde inderdaad gekreun. Ik hoorde duidelijk 2 mannen dus het kon bijna niet missen dat dit onze buren waren. Ik bleef een tijd luisteren en werd door die geile geluiden nog geiler dan ik al was.Ik begon aan mijn tepels te trekken die keihard waren en mijn vingers gleden naar mijn natte klit. De heren gingen lekker tekeer, waardoor ik mezelf steeds sneller ging vingeren. Ik had een nieuwe batterij in mijn vibrator gedaan en op het moment dat ik voelde dat ik bijna klaarkwam drukte ik de vib tegen mijn klit aan en kwam met een gilletje spuitend klaar. Toen drong het tot me door dat het in de ruimte naast me helemaal stil was geworden. Ik dacht dat ze wegwaren en ik ging met dat lekkere geile gevoel douchen.

Ik was heerlijk klaargekomen maar was nog steeds bloedgeil. Toen ik mijn kleren aan ging doen stopte ik mijn lingerie dan ook in mijn tas in plaats van het aan te doen. Ik droogde de vloer en keek nog even of ik niets vergeten was. Ja hoor daar lag de vibrator nog op het bankje. Ik wilde hem in mijn tas doen maar bedacht me. Ik stopte hem bij mijn broek in,een klein stukje tussen mijn lipjes en ik liet hem zacht trillen. Ik liep de doucheruimte uit en zou terug lopen naar de tent. Al snel kwam er aan beide kanten van me iemand lopen. Ik keek opzij en herkende in het schemer de buren. Ze wilden even kennis met me maken. Ze zagen er zo lekker uit allebei dat ik spontaan weer nat werd. Ze vroegen me een paar dingen en al snel vroeg de ene, Frank, “Hoe het was onder de douche?”. Ik kreeg een kleur en antwoordde “ja lekker”. De ander,Henk,zei tegen me dat het te horen was hoe lekker het was. Ik begon nog meer te blozen en wilde terug naar de tent gaan. Henk hield me zacht bij mijn arm beet en vroeg of ik niet met hun even in het bos wilde spelen. Ik dacht er even over na,en het geile gevoel won van mijn verstand. Jan,mijn man, lag toch in diepe slaap dus wat hield me tegen.